Милисав Петровић и екипа из Средњег Драгаљевца скували најбољи гулаш „Код Точка“

Котлић екипе „Мјесна заједница Драгаљевац Средњи“ побједник је већ традиционалног кулинарског такмичења „Котлић код Точка 2018“, у Горњем Драгаљевцу. Побједнички гулаш, уз помоћ својих кулинарских помоћника, скувао је Милисав Петровић, друго мјесто je освојила екипа „Ледени Агро тржни центар“, а трећепласирана је била екипа „Жорж Доњи Драгаљевац“.

Око 55 такмичарских екипа такмичило се у припремању гулаша, а овој традиционалној сеоској манифестацији, која се одржава 4. пут, присуствовало је око 2000 посјетилаца.
- Циљ нам је био да се сви дружимо и забавимо, уз музику и укусну храну. Потрудили смо се да такмичарима и гостима пружимо максимално гостопримство и надам се да смо у томе успјели - навели су у Организационом одбору.
„Котлић код Точка“ је посјетио и градоначелник Бијељине Мићо Мићић који је оцијенио да је ово такмичење одлична потврда да добра идеја и организационе способности могу дати добре резултате.
-   Драгаљевац је захваљујући овом „Котлићу“ постао село у које дође више хиљада људи и све што овдје видимо је атмосфера дружења, пријатељства и добрих људи из Семберије и окружења. Видјећемо се овдје и догодине, надам се, у још већем броју - поручио је градоначелник Мићић
.

Извор: gradbijeljina.org
Фото: Град Бијељина