КОТЛИЋ КОД ТОЧКА 2018

У Драгаљевцу Горњем припреме и организација манифестације „Котлић код Точка 2018“ иду према плану, саопштено је из Организационог одбора. Пријаве за учешће трајале су до 18.07.2018. године, а укупно мјеста има за 50 екипа које ће се такмичити у суботу 21. јула 2018. године.

-Интересовање које влада до сада је превазишло сва наша очекивања и досадашњu праксу. Очекујемо око 2.000 посјетилаца и такмичара. Све присутне ће од 12 часова забављати музика уживо, тако да је забрањено кориштење индивидуалног озвучења и разгласа. Такође, је забрањено пријављивање екипа под именом политичких партија, те ношење или истицање страначких обележја. Такмичарима је обезбијеђен максималан комфор за угодан боравак и такмичење.

За посјетиоце који не учествују у такмичењу је обезбијеђен роштиљ и ,,јелен' пиво - по промотивним цијенама. Такмичарски дио почиње у 16:00 часова и траје до 20:00 часова.

Проглашење побједника планирано је око 21:00 час.

Апелујемо да људи који долазе прате табле и користе паркинг-парцеле које су обезбијеђене за паркинг и удаљене су од 500-1000 метара од мјеста одржавања манифестације.

Како се не би изазвао саобраћајни колапс, такође, апелујемо на грађане који тог дана треба да прођу кроз центар Горњег Драгаљевца да би стигли на неко друго одредиште, да користе алтернативне путне правце, саопштено је из Организационог одбора.