Српска демократска странка прославила Петровдан - Циљ је просперитет Републике Српске

Градски одбор Српске демократске странке Бијељина прославио је крсну славу Петровдан и 28 година од оснивања странке. Прослава је почела ломљењем славског колача са овогодишњим кумом славе Ненадом Лалићем послаником СДС-а у Представничком дому Парламента БиХ, а потом је предсједник ГО СДС Мићо Мићић са сарадницима, у присуству чланова и симпатизера СДС-а и представника странака коалиционих партнера, положио цвијеће на споменике борцима погинулим у Одбрамбено-отаџбинском рату и краљу Петру Првом Карађорђевићу.

Поводом прославе Петровдана, предсједник ГО СДС Мићо Мићић, подсјетио је да је ова странка основана прије 28 година са циљем да штити интересе српског народа и најзаслужнија је за стварање Републике Српске.

-Радимо на очувању Републике Српске јер она је гарант опстанка народа. Наш циљ је просперитет Републике Српске и стварање таквог амбијента који ће омогућити останак грађана на овим просторима, а посебно младих људи, рекао је Мићић. Он је нагласио да је СДС спемна за предстојеће октобарске изборе.

-Спремни смо и увјерени да ћемо добити повјерење народа јер нам је на првом мјесту интерес грађана. Наш циљ је опстанак и останак на овим просторима, али и побољшање привредног амбијента како би се што више људи запослило. То смо чинили увијек без обзира да ли имамо више или мање учешћа у власти. Настављамо да радимо са својим народом, а указано повјерење ћемо и оправдати, рекао је Мићић. Честитајући крсну славу, Мићић је нагласио да је задовољство бити на челу Градског одбора странке која име велики број чланова међу којима је и велики број младих људи, али и велики број пријатеља и симпатизера СДС-а. Прослава крсне славе, настављена је славским ручком у хотелу “Дрина”.

 

О.С. 

Извор: Семберске новине/О.Стјепановић
Фото: Семберске новине