Награде за најбоље ученике

- Данас је са нама будућност нашег Града – млади људи који ће сигурно бити носиоци економског, културног и сваког другог развоја Бијељине и Семберије. Честитам и хвала свим ученицима који се труде да буду међу најбољима, а хвала и наставницима који их изводе на прави пут, јер је то најбољи начин представљања Бијељине – поручио је градоначелник Мићо Мићић, 6. јула 2018. године, на пријему за ученике генерације основних и средњих школа, ученике који су освајали награде на републичким школским такмичењима и њихове наставнике.

Поред диплома, 72 ученика и наставника је добило и пригодне новчане награде, за шта је из градског буџета издвојено 8.000 конвертибилних марака, а од ове године њихове слике ће бити изложене на паноу у Великој сали зграде Градске управе у којој се одржавају сједнице Скупштине Града и свечани пријеми.
Град Бијељина, такође, традиционално стипендира најбоље ученике генерације основних и средњих школа док год су редовни ученици, односно, студенти.
- Стипендирамо дјецу која су била најбоља у својим школама, јер желимо да им покажемо да су потребна свом Граду. Сигуран сам да ће наставити да нижу успјехе и да ћемо се још виђати на пријемима за најбоље – изразио је своје очекивање Мићић.

Извор: www.gradbijeljina.org
Фото: Grad Bijeljina