„Зајечарско Арена“ у Бијељини је спремна за најјаче навијање и најбоље дружење

Данас у 16.30 сати, центру Бијељине, на Тргу Краља Петра И Карађорђевића први пут ће бити отворена велика навијачка фан зона „Зајечарско Арена “. Фан зона „Зајечарско арена“ бит ће отворена за вријеме трајања СП у фудбалу „Руссиа 2018“ од 14. Јуна до 15. Јула. Прва утакмица СП „Руссиа 2018“ почиње у 17 х у Москви на стадиону Лузхники у којој ће традиционално играти домаћин Мундијала тако да ће снаге одмјерити репрезентације Русије и Саудијске Арабије.

„Шатор са 500 сједећих мјеста и 24м2 лед екраном је спреман да дочека и прве навијаче. Очекујемо велику посјећеност, посебно у ноћима када буде играла репрезентација Србије,“- рекли су организатори.

Фан зона „Зајечарско арена“ ће бити мјесто најјачег навијања и најбољег дружења уз бројне такмичарске игре, кладионице уживо, инфо пултове, food corner.

„Обзиром на то да је велика заинтересираност на нашој Фацебоок страници, имамо разлога да вјерујемо да ће "Зајечарско Арена" заиста бити право уточиште за све љубитеље фуднала одакле ће се чути најгласнија подршка репрезентацији Србије", додају организатори.

„Зајечарско Арена“ бит ће отворена током Мундијала сваки дан у вријеме играња свих утакмица.