Љето у Бијељини у знаку Свјетског првенства „Руссиа 2018“, добре забаве и навијања

У центру Бијељине, на Тргу Краља Петра И Карађорђевића, за вријеме трајање СП „Руссиа 2018“ први пут ће бити отворена велика навијачка фан зона „Зајечарско Арена“. „Зајечарско Арена“отвара се 14. јуна, а трајаће до 15.јула. Захваљујући Градској управи Града Бијељина и градоначелнику Мићи Мићићу, који су препознали важност овог пројекта, љубитељи најважније споредне ствари на свијету, свакога дана од 10 часова до поноћи, моћи ће да прате утакмице унутар Арене на лед екрану површине 24 квадратна метра.

Зајечарско Арена“ обиловаће бројним садржајима по узору на највеће фан зоне које се припремају у бројним свјетским градовима. Осим самог гледања сусрета, фан зона ће понудити бројне такмичарске игре, кладионице уживо, инфо пултове, food corner и све друго што ће забављати посјетиоце током мјесец дана трајања СП-а.

Очекује се да ће „Зајечарско арена“ у Бијељини током Свјетског првенства у Русији посјетити велик број домаћих љубитеља фудбала, али и свих оних који су у граду привремено и биће главно мјесто сусрета за љубитеље спорта и добре забаве, одакле ће се чути најгласније навијање.

Projekat su  podržali: Zaječarsko, Grad Bijeljina, M:tel, Pringles, Sensation, Jagermeister, Jack Daniles, OCB, Globus, Slot G, Ledo, Guarana, Adidas, LG, Tropicana, Kafanica, Etno selo i Wellness Leonida.

Medijski pokrovitelji: Semberske novine, Info Bijeljina, Bijeljina danas, Radio Slobomir i Metromedia.