Најаве из Градске управе

Градска управа Бијељина организоваће 13. јуна пријем за четрдесетак привредника, власника привредних друштава, који су најредовније платише пореза и доприноса на подручју града Бијељина. Промовисање кампање „Ово је и мој град“ Градска управа Бијељина планира 14. јуна у 14 сати у центру за културу „Семберија“. У питању је кампања која подразумијева подршку дјеци с посебним потребама, дјеци с оштећеним слухом и видом и дјеци која имају тешкоће у развоју.

Пријем за најредовније платише пореза и доприноса

Градска управа Бијељина организоваће 13. јуна пријем за  четрдесетак привредника, власника привредних друштава, који су најредовније платише пореза и доприноса на подручју града Бијељина.

Милош Стевановић, градски менаџер, каже да на овакав начин Градска управа жели да се захвали  свима онима који поштују законске прописе и редовно измирују своје пореске обавезе.

„ Приликом сусрета са привредницима представићемо неке новине, када је у питању подршка предузећима која редовно измирују своје пореске обавезе. Од њих на директан начин зависи функционисање здравства, школства и других јавних функција на подручју града и РС. Желимо да максимално подржимо приватну иницијативу и приватне инвеститоре“, истакао је Стевановић.

Љ.Љ.

 

Промовисање кампање „Ово је и мој град“

 Градска управа Бијељина промовисаће 14. јуна у 14 сати у центру за културу „Семберија“ Кампању под називом „Ово је и мој град“. У питању је кампања која подразумијева подршку дјеци с посебним потребама, дјеци с оштећеним слухом и видом и дјеци која имају тешкоће у развоју. Основни циљ ове кампање је интеграција и ове категорије становништва у друштво.

Љ.Љ.