Пријем за шампиона Виктора Васића

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић је организовао пријем за Виктора Васића који је освојио шампионски појас у К1 дисциплини у тешкој категорији на „Мегдану“ у Новом Саду. - Хвала Градској управи на позиву и признању које су ми уручили, а које ми много значи. Шампионски појас сам освојио у борби против представника Русије и то је за мене изузетан успјех, с обзиром на то да је Русија позната по најбољим спортистима борилачких вјештина - навео је Васић.

Он је појаснио да комбинује дисциплине ММА и К1, што је ријеткост за спортисте, али да он и у будућности жели да настави да се бори у оба спорта.
- Виктор је прави представник нашег Града на међународним такмичењима у дисциплинама К1 и ММА. Захвални смо му јер је, поред својих обавеза, издвојио вријеме да нама у Градској управи представи своје спортске успјехе, као и због одлуке да подржи кампању „Ово је и мој Град“ за дјецу са посебним потребама. Виктор ће бити амбасадор кампање и обезбиједиће бесплатне тренинге за дјецу са посебним потребама, у складу са њиховим могућностима за физичку активност - најавио је градски менаџер Милош Стевановић, додајући да ће Градска управа давати још већи друштвени значај спортистима, који треба да дају примјер дјеци и младима да се баве спортом.
Оба спорта, ММА и К1, изискују велику психичку и физичку спремност, као и дуготрајне припреме, са много тренирања и одрицања.
- С обзиром на то да волим спорт не пада ми тешко да интензивно тренирам, а награда за труд су ми и успјеси које постижем - истакао је Васић.

Извор: Град Бијељина