Први дјечији фестивал "Радост Бијељине"

Удружење грађана „Мама М“ организоваће 14. и 15. маја први дјечији фестивал „Радост Бијељине“. За дводневни фестивал, који ће бити одржан у Хотелу „Дрина“ припремљено је мноштво едукативних, ревијалних и излагачких садржаја, у периоду од 11 до 18 часова првог дана и од 10до 17 часова другог дана. Циљ Фестивала је оснаживање породице као институције и подржавање дјеце и младих у њиховом одрастању.

Генерални покровитељ Фестивала је Градска управа Града Бијељина, а за овај пројекат средства су обезбијеђена на основу Јавног огласа за финансирање пројеката удружења грађана.
Поред основних школа са подручја Града, на фестивалу ће у едукативном дијелу учествовати и друге образовне установе за дјецу, као и Дом здравља Бијељина. Планирана су и предавања нутрициониста, стоматолога, гинеколога и других стручњака из области здравства. У ревијалном дијелу програма ће наступити вртићи, ученици музичких и плесних школа, а биће организована и луткарска представа, док ће у излагачком дијелу посјетиоци имати прилику да погледају асортиман дјечије опреме.
Улаз за оба дана Фестивала је слободан, а биће организоване и наградне игре са пригодним поклонима за посјетиоце.

Извор: Град Бијељина