Аграрни фонд Бијељина - Организовано на Пољопривредни сајам у Новом Саду

Бијељински пољопривредни произвођачи, њих између 800 и 1.000, организовано ће и ове године посјетити Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду. Иван Стевић, директор Аграрног фонда, каже да семберски пољопривредници од 2008. године, практично од оснивања Аграрног фонда, посјећују ову престижну сајамску манифестацију у Новом Саду.

„Ове године планирали смо да у недјељу, 20. маја, организовано посјетимо Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду. Очекујемо  велики одзив, како је то било свих ових година, од 2008. године наовамо. За семберске пољопривреднике посјета сајму значи пуно и они се томе неизмјерно радују. Осим едукативне компоненте, у прилици су да виде најновија достигнућа из области пољопривреде, производње хране, сточарства, воћарства и пољопривредне механизације. Стечена знања и искуства они преносе на своја имања и пољопривредне посједе и на тај начин унапређују пољопривредну производњу“, каже Иван Стевић.

 Сви који су заинтересовани за посјету сајму у Новом Саду окупиће се у недјељу, 20. маја на платоу исред Саборне цркве, одакле ће аутобусима „Семберијатранспорта“ отпутовати за Нови Сад.

Љ.Љ.

Извор: Семберске новине/Љ.Љубојевић