Вучић данас у Мостару и Требињу

Предсједник Србије Александар Вучић отвориће данас Међународни сајам привреде у Мостару, као и канцеларију Генералног конзулата Србије у Требињу.

Вучић ће се у Мостару састати са предсједником Владе Бугарске Бојком Борисовим, након чега ће отворити 21. Међународни сајам привреде и обићи штандове Србије, која је земља партнер на овогодишњем сајму, као и штандове других излагача, најављено је из прес-службе предсједника Србије. 

Током поподнева, предсједник Србије ће боравити у Требињу, гдје ће посјетити локацију на којој се гради дјечији вртић "Србија", отворити Конзуларну канцеларију Генералног конзулата Србије и обићи Саборни храм Светог Преображења Господњег. 

У Требињу ће са Вучићем разговарати премијер Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједник Српске Милорад Додик, потврђено је Срни из Владе Републике Српске. 

Осим отварања Конзуларне канцеларије, посјете мјесту изградње вртића "Србија" за који новац издваја Влада Србије и посјете Саборном храму Светог Преображења Господњег, биће отворена пословница Комерцијалне банке у Требињу.

Извор: InfoBijeljina.com/SRNA