Састанак заједничке комисије Републике Српске и Србије у области водопривреде

У Етно - селу ,,Станишићи' одржан је састанак заједничке комисије Републике Српске и Србије у области водопривреде. Разматрана су питања од обостраног интереса за надлежне институције Републике Српске и Републике Србије и могућности будуће сарадње.

Рад заједничке комисије организован је у општем дијелу и по радним групама у области заштите од поплава, водних аката и инспекцијских послова.

У име Републике Српске, у раду заједничке комисије учествују Чедомир Стојановић, помоћник министра за водопривреду у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, директор ЈУ ,,Воде Српске" Милан Кикић, помоћници директора Драган Мићић и Славиша Савић, стручни савјетник Михајло Стевановић, главни републички водни инспектор РС Мирослав Танасић и други стручњаци у области вода.

У име Републике Србије у заједничкој комисији учествују в.д. директора Републичке дирекције за воде Наташа Милић, директор ЈВП ,,Србијаводе" Горан Пузовић те стручњаци Горан Камчев, Марија Лазаревић, Мерита Борота, Оливера Јанковић, Љиљана Анђелић и други.

Извор: Семберске новине