Почео четврти Пословни форум менаџера

Четврти Пословни форум менаџера почео је данас у у Етно селу Станишићи. У организацији Центра за едукацију “Про Едуца”, под покровитељством града Бијељина, овај већ традиционални форум биће одржан 28. и 29. марта 2018. године, у Етно селу Станишићи у хотелу Рас, сала Москва.


Центар за едукацију „ПроЕдуца“ је невладина, непрофитна, нестраначка организација чији тим чине млади, амбициозни људи, као и бројни консултанти из Босне и Херцеговине, али и региона, који препознају и настоје утицати на рјешавање актуелних друштвених проблема. Кроз програме едукација и осталих програмских активности желимо ојачати цивилно друштво и промотивним и заговарачким активностима утицати на подизање свијести јавности о вриједностима савременог цивилног друштва.

Десетогодишњим искуством и низом реализованих пројеката показали смо посвећеност рјешавању појединачних проблема у пословној и јавној сфери промовишући идеју цјеложивотног учења. Организовањем едукативних програма, иницирањем разноврсних пројектних активности, те редовним информисањем јавности настојимо допринијети развоју и унапријеђењу знања.

 


Извор: Семберске новине
Фото: Семберске новине