Успјех Карате клуба УНСУ

НЕДИЋ ДРУГИ У СЕНИОРСКОЈ ОПЕН КОНКУРЕНЦИЈИ; ИВКОВИЋ НАЈБОЉИ КАДЕТ У -70. Карате клуб УНСУ био је међу најуспјешнијима на отварању сезоне у Тузли, гдје је у организацији КК "ДО", а под покровитељством града Тузле, одржан међународни карате турнир који је окупио 77 клубова са преко 850 учесника из 5 земаља.

За овај клуб  ово је први турнир у новој такмичарској сезони на којем је УНСУ са 14 такмичара наступио у 17 категорија и на најбољи начин показао амбиције које има за ову годину.
Освој
ено је укупно 10 медаља, од тога; 2 златне, 5 сребрних и 3 бронзане медаље, те је у укупном пласману по успјешности клубова заузето одлично 6 мјесто. 

Медаље су освојили /
Златне:
»» Ивковић Александар, кадети борбе (-70)
»» Трипуновић Вукашин, дјечаци У10 борбе (-30)
Сребрне; 
»» Недић Саша, сениори, борбе (опен)
»» Екипа (Јовић А., Ивковић А., Ђурић О.), борбе кадети (екипно)
»» Кадирић Сањин, дјечаци У11 кате 
»» Ђурић Ања, дјевојчице У12 борбе (-36)
»» Кнежевић Анђела, дјевојчице У13 борбе (-39)
Бронзане; 
»» Кукричар Анастасија, дјевојчице У10 борбе (-34)
»» Гавриловић Марија, дјевојчице У10 борбе (-30)
»» Трипуновић Вукашин, дјечаци У10 кате

Поред свих, још су наступали:  Дајана Калајџић у сениорској опен категорији, Александар Јовић и Обрад Ђурић у кадетској конкуренцији у борбама, те у пионирској конкуренцији у борбама Летић Милош и Кнежевић Иван који су овај пут остали без одличја.

Оно што с поносом истичу у клубу јесте резултат  јуниора Недића који је, иако има тек 16 година, наступао у сениорској опен категорији за коју су биле обезбјеђене приличне новчане награде. Недић је у конкуренцији одличних десет сениора успио побиједити у три док је у финалном мечу поражен од Чонго Анеса из Илиџе.

 
- Овим резултатом Недић наставља континуитет добрих резултата из прошле сезоне, а оно што све у клубу чини поносним и задовољним јесу реакције и честитке за његов наступ великог броја присутних тренера и такмичара, каже Горан Ивковић, предсједник УО Карате клуба УНСУ.

 Управни одбор Карате клуба УНСУ свим такмичарима упућује честитке на постигнутим резултатима, а родитељима такмичара на подршци у реализацији овог наступа.
Честитке за одличан турнир упућ
ене су и организатору турнира "ДО", на челу са Господином Антом Крешићем.

Извор: КК УНСУ