"Терапија" у Центру за културу

У оквиру манифестације ,,КултФест" коју организују ученици IV-9 ЈУ Гимназије ,, Филип Вишњић" из Бијељине, у Центру за културу ,, Семберија", гостоваће бањалучко позориште ,,Дис" са својом представом ,, Терапија". Представа ће се извести у четвртак, 15. 2. са почетком у 20 часова. Цијена улазнице је 2 КМ, а цјелокупан приход од улазница намијењен је за лијечење Александра Гајића из Зворника.

,,Терапија" је прича о младом брачном пару који пролази кроз тежак период. Данас, када су разводи чешћи него икад, да ли постоје начини који спасавају брачну заједницу? Који су то начини? Шта да радимо када не можемо са неким, али не можемо ни без те особе? Зашто је све у почетку лијепо, а послије почињемо да се подразумијевамо једни другима? То су само нека од питања на које покушавамо да одговоримо овом представом.
Глумци Смиљана Маринковић и Бојан Колопић играју млади брачни пар који пролази кроз низ драмских и комичних ситуација, а све у циљу спасавања брака.

Представа ,,Терапија“ је рађена у продукцији ДИС Позоришта, по тексту ,,Немреш побјећ од недјеље“, аутора Тене Штивичић.

Режија: Белинда Божичковић и Душко Станивук

Играју: Смиљана Маринковић и Бојан Колопић

Извор: Центар за културу "Семберија"