ИЗБОР 30.ЈАНУАРА - Најбољи спортисти Бијељине

Избор најбољег спортисте Града Бијељине за 2017.годину биће обављен 30.јануара (уторак) на манифестацији која ће се одржати у Центру за културу са почетком у 18 часова.

   Поред најбољег спортисте (или спортисткиње) за 2017.годину те листе од десет најбољих спортиста, на приредби која ће се одржати у њихову част, биће проглашени и најбољи спортиста из реда инвалидних лица, најбољи мушки и женски спортски колектив, најбољи млади спортиста и спортисткиња, најуспјешнији тренер, најуспјешнији спортски радник и најбољи педагог физичке културе.

    Ово је 41.пут да се бирају најбољи спортисти, спортски колективи, стручњаци и спортски радници, што свједочи да се ради о традицији дужој од четири деценије. Први избор обављен је сада већ давне 1976.године када је за најбољег проглашен фудбалер Радника Наил Собо. Рекордер је каратиста Милан Лазић који је шест пута проглашаван најбољим спортистом Бијељине, док је рукометашица Адмира Гурдић три пута била најбоља међу најбољима.

    Избор најбољих спортиста и ове године организују Семберске новине уз покровитељство Скупштине Града, док је медијски спонзор Телевизија ИН из Бијељине.

 Т. Н.

Извор: Semberske novine
Фото: bijeljina.org