ГРАДСКИ ОДБОР СНСД БИЈЕЉИНА: Пакетићи за 750 малишана

Градски одбор Савеза независних социјалдемократа организовао је, у једној у низу божићних и новогодишњих активности, подјелу пакетића дјеци чланова и симпатизера странке. Свечана подјела пакетића уприличена је у Центру за културу, а прије саме подјеле пакетића дјевојчице и дјечаци су уживали у позоришној представи.

У организацију овог скупа укључили су се сви бијељински социјалдемократи, а упутили су позив да сви Бијељинци, без обзира на њихову страначку опредијељеност, доведу своје малишане и  заједно уживају у радости даривања.

-Ово је један велики догађај за Савез независних социјалдемокрада Бијељина, а циљ нам је изградња међусобног повјерења и сарадње, тј. да градимо односе повјерења и међусобне толеранције како би у нашој локалној заједници унаприједили све оно што можемо унаприједити, изјавио је предсједник страначког градског одбора Недељко Ћорић који је упутио и честитку поводом православне Нове године.

Ћорић је овом приликом рекао да Савез независних социјалдемократа  даје свој максимум у настојању да живот  дјеце учине што безбрижнијим.

-СНСД има дефинисану и одговорну  политику у Републици Српској и на нивоу Босне и Херцеговине. Наша политика, када је ријеч о наталитету, мајкама и дјеци, позната је. Једина смо заједница у региону која има и фонд који се бави искључиво позицијом дјеце и мајки, а то је Јавни фонд за дјечију заштиту. То је једна одговорна политика Владе Републике Српске и нас који водимо ту политику овдје на подручју града Бијељине, рекао је Недељко Ћорић.

Предсједница Актива жена СНСД-а Бијељина Тања Бошковић оцијенила је да је ова активност једна од најљепших коју странка приређује.    

- Заиста нема ништа љепше него видјети осмијехе на лицима дјеце! Оганизовали смо  скуп који поред подјеле пакетића садржи и додатну забаву за најмлађе. Прелијепа је атмосфера , а све ове лијепе емоције треба да ширимо са нашим члановима и суграђанима. Нама је јако жао што је и највећа сала у граду мала да прими све наше суграђане са дјецом који су се одазвали нашем позиву, па су многи остали у холу, рекла је Тања Бошковић прецизирајући да су за најмлађе Бијељинце припремили 750 пакетића.

Извор: Семберске новине