Важно за грађане

Због отклањања кварова на водоводној мрежи, прикључења нових корисника на водоводну мрежу и реконструкције прикључка, данас, у времену од 09:00 до 14:30 часова, воде неће бити у улицама: Гаврила Принципа, Милоша Црњанског, Душана Радовића у Бијељини, Карађорђева у Дворовима, Бијељинска у Јањи и све ове улице са мањим прикључним, сусједним улицама, те у насељима: Тријешница и Амајлије.

На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

          И даље молимо за стрпљење и позивамо на сарадњу наше кориснике који живе у дијеловима града гдје је настављен пројекат изградње градског канализационог система а прије свега на локалитету између улица Милоша Обилића са једне стране, Живојина Мишића и Београдска са друге стране, Солунска са треће и Димитрија Туцовића, Арсенија Чарнојевића и Светозара Марковића са четврте стране, уз улице које се наслањају на ове као што су Цетињска, 1. Децембра и Митра Трифуновића Уче. У овом дијелу града су, усљед интензитета радова, могући ненајављени прекиди у водоснабдијевању.

          Поједностављене су и процедуре пријављивања корисника да путем е-маил-а добијају мјесечне рачуне за потрошњу воде а све информације о томе се налазе на сајту www.бнводовод.цом

 

Извор: Semberske novine