Семберски дерби у Јањи: ПОДРИЊУ РАДОСТ У 87. МИНУТУ

У једној од н ајзанимљивијих утакмица петог кола Прв е фудбалске лиге РС, фудбалери Подриња су на свом тренеу савладали досадашњег лидера Звијезву 09 из Етно-села „Станишићи“ са минималних 1:0.Једини погодак на утакмици постигао је искусни нападач Филип Вујић који је у 87.минуту савладао голмана гостију Николу Лакића.

Приказани фудбал није задовољио око 700 гледалаца који су се окупили на стадиону Подриња. Домаћин је у финишу утакмице био нешто активнији ривал што је резултирало побједоносним  поготком.

-Звијезда 09 је дошла са намјером да тијумфује и забиљежи пету узастопну побједу, међутим показали смо, када је то било најпотребније, да нам је форма у успону и успјели со да у финишу реализујемо указану прилику да дођемо до три изузетно важна бода.

Поред губитка три бода, Звијезда 09 је овим поразом изгубила и лидерску позицију пошто их је тријујмфом у Градишци против Козаре (3:1) претекао Рудар Приједор. Звијезда 09 је остала на 12, а Рудар Приједор је сакупио 13 бодова.Са другим узастопним тријумфом Подриње је преузело седму позицији на табели Прве фудбалске лиге РС са шест освојених бодова.

Извор: Семберске новине
Фото: fkzvijezda09.com