СЕРТИФИКАТ НАЧЕЛНИКУ ПЕРИЋУ ЗА ПЕТИ МАНДАТ

Представници Централне изборне комисије /ЦИК/ БиХ уручили су у Сарајеву сертификате начелницима и градоначелницима изабраним на локалним изборима 2. октобра.

Предсједник ЦИК-а БиХ Ахмет Шантић рекао је, обраћајући им се на церемонији додјеле, да се нада и вјерује да ће оправдати повјерење које су им гласачи дали, те им пожелио пуно среће и успјеха у наредном мандатном периоду.
Начелник општине Угљевик Василије Перић након додјеле сертификата рекао  је да је Угљевик у предходном периоду прешао пут од једне неразвије до једне од најразвијенијих општина Републике Српске.
У протеклом временском периоду остварили смо напредак у дијелу у којем то зависи од наше локалне заједнице, веома важно и битно је да смо у непрестаној комуникацији са нашим грађанима. Тако сам се понашао у предходном временском периоду јер  добра комуникација са грађанима је и један од разлога зашто сам изабран за начелника по пети пут, рекао је Перић.
Он је истакао да ће и у наредном периоду Угљевик водити у напредак и изразио увјерење да ће се одржати позитивни трендови из предходног периода који општину Угљевик сврставају у ред најразвијенијих.
ЦИК БиХ потврдио је резултате локалних избора за 57 скупштина општина, 73 општинска вијећа, 130 начелника, четири градска вијећа, шест скупштина градова, 10 градоначелника и Скупштину Брчко Дистрихта.