У недјељу у Бијељини ,,Champions fight night''


Боксерски клуб ,,Радник'' организоваће у недјељу, 23. децембра'', ,,Champions fight night'', вече професионалног бокса, у оквиру којег ће се боксер Дашо Симеуновић борити за титулу првака БиХ, а Раденко Томић за титулу првака Републике Српске.


 
,,Ријеч је о спортском догађају који има и хуманитарни карактер. Улаз је бесплатан, али ћемо прикупљати донације за дјецу са Космета и за дјецу без родитеља у Републици Српској. Ови спектакуларни мечеви биће одржани у Дворани ,,Вук Караџић'' са почетком у 19.00 часова'', изјавио је за ,,Семберске новине'' предсједник Боксерског клуба ,,Радник'' Миленко Томић.
 
Раденку Томићу (23) биће ово први професионални меч, а каже да би му побједа много значила за даљи напредак у каријери.
 
,,Био сам првак БиХ до 75 килограма, боксовао сам Регионалну лигу за Клуб, имао сам 50 аматерских мечева и мислим да сам спреман за професионални бокс. У недјељу ћу боксовати против такмичара из Приједора'', рекао је Томић.
 
Дашо Симеуновић (21) боксоваће у недјељу против Белмина Пашалића из Зенице, прошлогодишњег вицешампиона БиХ.
 
,,Надам се да ће борба бити добра. Ја сам се већ опробао у професионалним борбама и имам скор 3:3. Надам се да ћу у недјељу понијети титулу првака БиХ'', додао је Симеуновић.
 
А.Љ.