Женски одбојкашки клуб Радник Бијељина такмичи се у три лиге


Женски одбојкашки клуб Радник Бијељина је почео такмичење у свим лигама у Одбојкашког савеза Републике Српске: 1. лиги са сениоркама, 2. лиги РС гдје такмичи са кадеткињама те у пионирској лиги.  У такмичење је укључено више од 50 дјевојака и одигравају се сваког викенда три одбојкашке утакмице овог клуба.
Уз пуну подршку Града, овај женски спортски колектив, који је сигурно најбоље организован у граду Бијељина, успијева да окупи велики број младих дјевојчица и дјевојака као своје чланове и  обезбиједи тренинге и такмичење у три лиге, те такмичење турнирског карактера у јуниорској и кадетској конкуренцији.
У досадашња четири кола 1. лиге сениорска екипа је остварила три побједе и налази се на трећем мјесту, кадетска екипа која се такмичи у сениорској 2. лиги је у три кола остварила двије побједе, док су пионирке на старту оствариле двије побједе и два пораза.
У току је упис нових чланица у школу одбојке узраста од 7-13 година.
Сениорска екипа је у 4. колу савладала екипу ЖОК Козара из Градишке резултатом 3:2, док су кадеткиње у 2. лиги савладале ОК Либеро у гостима 3:1.
Састав сениорске екипе: Костић Рада, Стојиљковић Јелена, Марић Катарина, Лакић Јелена, Ристић Тања, Матић Теодора,  Михајловић Марија, Ватраљ Милица, Остојић Бојана, Ковачевић Аница, Цвијетиновић Анђела, Милић Свјетлана. Од лакших повреда се опорављају Маја Стојсављевић и Лара Симић. У сениорски тим се повремено укључују и друге кадеткиње. С обзиром да је екипа најмлађа у лиги треба очекивати у наредним колима још бољу игру и резултате.

Спортски поздрав!