,,Слога Ла Вита'' из Црњелова најбоља екипа Зимске футсал лиге


Најбоља екипа Зимске футсал лиге Бијељина 2018/2019 је екипа ,,Слога Ла Вита'' из Црњелова, док је друго мјесто у конкуренцији сениора припало екипи ,,Пеђа Буха''.
 
Екипа из Црњелова савладала је противника у финалу резултатом 7:1.
 
Треће мјесто освојила је екипа ,,Водовод и канализација''. Када је ријеч о појединачним признањима, жири је одлучио да је најбољи голман Бекир Хоџић из екипе ,,Пеђа Буха'', најбољи стријелац Маринковић из побједничке екипе, док је најбољи играч Зимске футсал лиге Давор Арнаутовић, такође из ,,Слоге Ла Вите''.


 
Арнаутовић је након завршене финалне утакмице изјавио да му је задовољство што по ко зна који пут његова екипа носи епитет најбоље, поготово што је ријеч о лиги која се игра у Бијељини.
 
,,Ове зиме нам баш иде добро, јер је ово четврти или пети турнир који освајамо. Поносан сам на саиграче и надам се да ћемо и наредне године одбранити титулу. Хвала организаторима, али и публици која нас је пратила'', рекао је Арнаутовић.
 
Предсједник Борачке организације Бијељина Миодраг Стевановић, која је организатор такмичења, навео је да је Зимска футсал лига 2018/2019. протекла без икаквих проблема, те да се на турнир пријавило 74 екипе.
 
,,Слога Ла Вита'' награђена је са 8.000 КМ, док ће другопласирана екипа добити 2.000 КМ, а трећепласирана 1.000 КМ.
 
А.Љ.