Прва утакмица фудбалера „Коридора“ на свом терену - Остварена дугогодишња жеља


Фудбалски клуб „Коридор“ из Мјесне заједнице „Вељко Лукић“, послије осам година постојања, добио је свој стадион на коме су у прошлу недјељу  одиграли прву утакмицу и остварили прву побједу код куће против ФК „Слобода“ из Доњег Драгаљевца резултатом 7:1. Терен је изграђен у близини цркве Светог Пантелејмона и такође носи име по светитељу-заштитнику Бијељине.​- Након седам година „гостовања“ по разним теренима у другим мјесним заједницама, Фудбалски клуб „Коридор“ је коначно добио свој стадион. Дугогодишња жеља мјештана и фудбалера је остварена и њихови спортисти су сада у могућности да играју утакмице на сопственом терену - навео је начелник градског Одјељења за стамбено-комуналне послове и заштите животне средине Томица Стојановић, додајући да је на овај начин некада неуређен простор у овој Мјесној заједници добио сврху.
Земљани радови коштали су близу 50.000 конвертибилних марака, а било је неопходно да се наспе око 3.000 кубика земље, с обзиром на то да је на овом простору некада била шљункара. 
- Улагано је у травнате површине, да би травна могла да израсте с обзиром на неплодно тло од раније, а терен је опремљен и другом основном инфраструктуром потребном за одржавање утакмица - појаснио је Стојановић након што је уручио лопте на поклон фудбалерима два клуба. Овом приликом је и одборник у Скупштини града Дарко Митрић донирао дресове гостујућим фудбалерима из Доњег Драгаљевца.
ФК „Коридор“ наступа у Првој општинској лиги „Запад“ и после три кола заузима шесто мјесто. Горан Филиповић из овог клуба се захвалио Градској управи и градоначелнику Мићи Мићићу на подршци приликом изградње стадиона и истакао да ће он бити од великог значаја за спортисте и младе у овом дијелу Бијељине.
- Потрудићемо се да оправдамо ово повјерење вриједним тренирањем и успјешном игром - навео је Филиповић, додајући да је у плану да се поред главног терена изгради и дјечији терен.
Радиша Петровић из Савјета МЗ „Вељко Лукић“ је оцијенио да је овој још један успјешно завршен пројекат захваљујући Градској управи и Градоначелнику Мићи Мићићу.
- Отварањем овог терена највише ће, осим спортиста, користи имати млади и дјеца из ове Мјесне заједнице, који ће моћи ту да проводе слободно вријеме и баве се спортским активностима на стадиону - истакао је Петровић, додајући да је у плану и изградња парка за дјецу, као и отварање школе фудбала.