Ђорђић: Долазак врха власти показује њихову лошу позицију


Кандидат ПДП-а за Парламентарну скупштину БиХ др Драган Ђорђић изјавио је вечерас у Доњим Загонима да је изненадни долазак предсједника Републике Српске у Бијељину, као и долазак многих министара, показао да је тренутна власт у страху и да ће сигурно изгубити на предстојећим општим изборима.
 
,,Видјели сте да је прошлих дана организован протест здравствених радника. И то, између осталог, показује колико су грађани незадовољни. У Републици Српској и БиХ мора се континуирано водити политика обнове и развоја и сугаран сам да ће 7. октобра ова власт бити поражена'', навео је Ђорђић.
 
Кандидат ПДП-а за НС РС из Изборне јединице шест Љубица Млађеновић истакла је да је разочарана што на јучерашњој Конференцији младих и дјеце са подручја Бијељине и Угљевика није био ниједан политичар.
 

Предсједник Градског одбора ПДП-а Бијељина Славиша Марковић додао је да му је драго што ПДП присуствује обиљежавању славе ФК ,,Слобода'' у Доњим Загонима и да то показује да ова партија помаже МЗ Доње Загонесваке године, а не само у вријеме избора.
 
,,Режим је у паници и изгубили су компас. Народ то схвата и подржаће нас 7. октобра'', нагласио је Марковић.