Да ли се Влада Републике Српске спрема на продају Електропривреде РС?


 Опет нас власт, на челу са СНСД-ом задужује! Јуче је директор Зависно електродистрибутивног предузећа “Електро-Бијељина” Недељко Ћорић потписао уговор о зајму вриједном 15 милиона еура са Европском банком за обнову иразвој.  Новац ће, наводно, бити употрјебљен за инвестиције, реконструкцију дистрибутивне мреже и набавку бројила.
             Симптоматично је да су владајућој структури, ван изборног циклуса, “пуна уста” Електро-привреде као успјесног предузећа, које добро послује, које је самоодрживо и способно да улаже у своју инфраструктуру без помоћи Владе. Онда, у сред изборне кампање,  ЗЕДП “Електро - Бијељина” задужује грађане Републике Српске за додатних 15 милиона еура! И то се помпезно приказује као пословни успјех! Зашто нас задужујете, а дужничко ропство у који нас водите представљате као пословни успјех? СНСД-овска власт бескрупулозно “арчи” јавна добра.
            Електро Бијељина је позната по масовном запошљавању страначких послушника али и по томе да посао изгубе одмах након избора. Значи страначки послушници служе за једнократну употребу и то само за вријеме трајања кампање.
           Оно што је добро у овој ситуацији је да се народ Семберије, и других дјелова РС буди и препознаје Ваш преварантски однос , односно да сте већ изгубили власт и повјерење народа, али „то вам нико није јавио“ .
            Да ли се Влада Републике Српске спрема на продају Електропривреде РС?