Ово је за рубрику ,,Вјеровали или не''


Градски одбор Српске демократске странке Бијељина скреће пажњу на невјероватну бахатост странке Успјешна Српска. Наиме, у граду и околини Бијељине примјећени су покретни панои на „приколици“ странке Успјешна Српска, постављени на непрописан начин који угрожава саобраћај и безбједност становника и  учесника у саобраћају.


     
​Фотографије снимљене на лицу мјеста, јасно указују да се при постављању пропагандног материјала није водило рачуна о прегледности путева, бициклистичких стаза и пјешачких прелаза, нити о зеленим површинама. Један од покретних паноа неодговорно је постављен и на зелену површину, тик уз магистрални пут, што је само по себи опасно јер одвлачи пажњу возачима.
      Најкритичнији примјер немара је пано Успјешне Српске који је постављен на пјешачко-бициклистичку стазу и који директно угрожава безбједност пјешака и бициклиста.
      Становници Семберије навикли су на бахатост и некултуру појединаца и организација током изборне кампање, али када та бахатост доведе у питање и безбједност пјешака, дјеце, возача, онда то постаје проблем који се не смије занемарити. ГО СДС Бијељина не подржава кампању у којој циљ оправдава средство.
      Градски одбор Српске демократске странке апелује на Комуналну полицију да настави са позитивном праксом уклањања непрописно постављених изборних плаката и билборда.