ДНС не уклања ничије плакате


Градски одбор ДНС-а Бијељина са гнушањем негира било какву умјешаност у уклањање било чијих плаката, а понајмање својих чланова.
Као што смо и предвидјели у саопштењу од прије пар дана пред почетак званичне медијске кампање и апеловали на фер и корекатан однос свих учесника у предстојећем изборном процесу, чинимо то опет и апелујемо на све да остану демократски и фер опредјељени током изборне кампање.
На нашу велику жалост, личне увреде и неистине су обиљежиле првих неколико дана ове кампање. Ми смо убјеђени да знамо ко стоји иза лажних и тендециозних тврдњи које се тичу нашег Градског одбора и наших кандидата.
Очито је да снага ДНС-а у Бијељини многима смета, на њихову жалост наша популарност је сваким даном све већа, као и посјећеност на нашим трибинама. Ми настављамо са својим активностима и више се нећемо обазирати на прљаве и недостојно сервиране тврдње и информације.
Политички неистомишљеници су се сигурно уплашили тренутог рејтинга Марка Павића и странке коју он представља, те се зато служе бескрупулозним лажима, измишљотинама и подвалама.
ГО ДНС Бијељина још једном одбацује све неистине везане за некоректно и вандалско понашање, ко зна чијих појединица, у рушењу предизборних плаката било којег појединца и позива још једном све актере у изборном процесу, као и медије да буду на страни легитимног и фер политичког активизма и медијског извјештавања.
Снага и јединство Градског одбора ДНС-а Бијељина ће се ускоро исказати на изборима који нас чекају, а нашим политичким неистомишљеницима поручујемо да смо овакве и сличне подвале очекивали од будућих изборних губитника.
Такође, убудуће, ДНС Бијељина неће више реаговати на овакве и сличне наводе, већ ће сав свој демократски капацитет ставити у функцију идеје да сви “боље живимо“. Дајемо ријеч за све ово што смо обећали, јер код нас у ДНС-у “Ријеч је ријеч“.