Пријавите се на конкурс


КОНКУРС

 Семберских новина за учешће предшколских установа у пројекту под називом

 „Дјечији свијет“
 
ЈИП „СИМ“ – Семберске новине Бијељина, објављује  конкурс за учешће предшколских установа у пројекту под називом „Дјечији свијет". Пројекат подразумијева  да се у сваком броју Семберских новина промовише по једна  предшколска установа  са подручја Семберије и Мајевице и објаве ликовни радови малишана те установе.

1. Право учешћа  на конкурсу имају предшколскe установе са подручја Семберије и Мајевице, које се пријаве на конкурс до 6.11.2018. године.

2. Предшколске установе учествују у пројекту достављањем 20 ликовних радова њихових малишана у редакцију Семберских новина одређеног датума у току трајања пројекта.

3. Сваки учесник доставља д 20 ликовних радова својих малишана са тачно наведеним подацима: назив предшколске установе, име и презиме и годиште аутора.

4. Тема ликовних радова је:„Наш град у очима најмлађих“, а техника и величина цртежа су по слободном избору аутора.

Процедура конкурса:
1. Право учешћа имају све предшколске установе са подручја Семберије и Мајевице.

2. Ликовни рад мора садржавати: назив предшколске установе, име и презиме и годиште аутора. 

3. Образац пријаве се шаље искључиво у електронској форми на мејл адресу: semberske.djecijisvijet@gmail.com.

4. Ликовне радове ће предшколске установе достављати у редакцију Семберских новина, по плану који ће бити објављен након затварања конкурса.

5. За сваку предшколску установу, одабир најбољих пристиглих радова који ће бити објављени у Семберским новинама и учествовати у даљем такмичењу, вршиће Комисија коју је именовао директор ЈИП „СИМ“ – Семберске новине Бијељина.

6. Радови који уђу у ужи избор биће објављени у Семберским новинама и за њих ће моћи да гласају представници других предшколских установа електронским путем на мејл адресу: semberske.djecijisvijet@gmail.com, по принципу избора три најбоља рада, која ће представљати предшколску установу у завршној фази такмичења.
Право гласања нема установа чији су радови представљени у том броју Семберских новина.

7. Образац пријаве можете преузети на сајту Семберских новина www.semberskenovine.ba/ у категорији Дјечији свијет.

8. Конкурс остаје отворен до 6.11.2018. године.
Бијељина, 25.10.2018. год.

ПРЕУЗМИТЕ ОБРАЗАЦ ЗА ПРИЈАВУ