Марко Павић: Само смо провјетрили странку


Предсједник ДНС-а Марко Павић рекао је синоћ на отварању нових просторија странке у Бијељини да ова странка остаје досљедна својим изворним принципима, свом статуту и програму. Павић је поручио грађанима да имају повјерење у ову странку. 

"ДНС никада није продао, изневјерио, омануо", истакао је Павић. 

Како је рекао новинарима,  присуство великог броја чланства представља гаранцију да ДНС остаје и опстаје и да ће у овој регији бити јачи, него што је био раније. 

"Добили смо нове људе који су способни да носе политику и развој Бијељине и свих општина регије за шта ће имати нашу пуну подршку", рекао је Павић. 

Они који су отишли из ДНС-а, казао је први човјек ДНС-а, су "функционери који су се борили за своје фотеље". 

"Чланство је остало и наши гласачи су остали. Нама могу одузети све, али наших 100.000 бирача не могу. Одласком неких људи, само смо провјетрили странку. Отворили смо прозоре и врата", додао је Павић. 

Повјереник за бијељински одбор ДНС-а Дико Цвјетиновић рекао је, да велики број присутних на отварању нових просторија бијељинског ДНС-а демантује све приче о томе да ДНС у Бијељини не постоји. 

"Постојимо итекако, оснажени новим, и старим чланством који подржавају политику ДНС-а на челу са Марком Павићем", рекао је Цвјетиновић.