Градски одбор ДНС-а Бијељина иступио из странке


БИЈЕЉИНА - Градски одбор ДНС-а Бијељина једногласно је донио одлуку о иступању из чланства у овој странци, саопштено је из овог одбора.

На синоћњем састанку ову одлуку су подржали и сви функционери ДНС-а у Бијељини.

На састанку је подржана нова политичка партија која ће бити основана ускоро, чији ће лидер бити Недељко Чубриловић.

"Више од 90 одсто чланства одбора у Бијељини стало је уз предсједника Градског одбора ДНС-а Милана Дакића и жели са њим да прави `неку нову причу`. Чланству у Градском одбору Бијељина доста је угњетавања, понижавања и богаћења појединих људи из ДНС-а", наводи се у саопштењу.

Функционери подржали одлуку бијељинског ГО ДНС-а

Одлуку бијељинског Градског одбора ДНС-а о иступању из чланства ове странке подржали су многобројни функционери те странке у Бијељини.

Међу онима који су подржали одлуку су два одборника у Скупштини града Бијељина, два начелника одјељења у Градској управи, вршилац дужности директора Рудника и Термоелектране "Угљевик", директори Дома здравља, вртића, Техничке школе и Гимназије, замјеник директора Пољопривредне школе и многобројни чланови управних и надзорних одбора, преносе локални медији.

Посланик у Народној скупштини Републике Српске и доскорашњи предсједник бијељинског ДНС-а Милан Дакић рекао је Срни да ће досадашњи чланови бијељинског Градског одбора политичко дјеловање наставити у оквиру нове политичке партије коју ће ускоро формирати бивши посланици ДНС-а окупљени око предсједника Народне скупштине Недељка Чубриловића.

"Политичко дјеловање изван ДНС-а наставиће већина општинских одбора те странке на подручју бијељинске регије", нагласио је Дакић.

Градски одбор ДНС-а Бијељина синоћ је једногласно донио одлуку о иступању из чланства у овој странци, саопштено је из овог одбора.

"Више од 90 одсто чланства одбора у Бијељини стало је уз предсједника Градског одбора ДНС-а Милана Дакића и жели са њим да прави 'неку нову причу'.

Чланству у Градском одбору Бијељина доста је угњетавања, понижавања и богаћења појединих људи из ДНС-а", наводи се у саопштењу.

​Извор: СРНА