Изађи, изложи се. Буди присутан


Предавање Милоша Стевановића у амфитеатру Правног факултета у Бањалуци, у четвртак 15.11.2018. у 13 часова.

Милош Стевановић рођен је 1983. године у Бијељини, Босна и Херцеговина. Партнер је у Адвокатској канцеларији Стевановић, у којој од 2006. године уводи савремене методе рада, у складу са највишим пословним стандардима, захваљујући којима је канцеларија за кратак период прерасла у највећу адвокатску канцеларију у Републици Српској и Босни и Херцеговини и једну од водећих адвокатских канцеларија у региону.

Након завршених студија на Правном факултету у Београду 2006. године, знања из области правних наука и адвокатског менаџмента надограђује успостављајући сарадњу са престижним канцеларијама из Велике Британије, Израела и водећим канцеларијама из региона.

У ранијим сазивима Владе Републике Српске, обављао је функције савјетника премијера, министра пољопривреде, шумарства и водопривреде за међународне односе и дипломатију, као и савјетника министра унутрашњих послова, такође из области међународних односа и дипломатије. Специјалиста је за корпоративно право, спајања и банке.

Тренутно, свој породични бизнис шири у области финансија, банкарства и рачуновдства, у оквиру „Стандард Гроуп“, чији је власник. Он је, такође, члан Националне групе за Србију у Трилатералној комисији.

Говори енглески и служи се француским језиком.

Izvor: www.advokati-stevanovic.com