Занимљиви културни и едукативни садржаји наредних седмица


Градски менаџер Милош Стевановић организовао је пријеме за Удружење "Мама М", Удружење "Породични круг", Удружење ликовних умјетника "Свети Лука" и директора Музичке школе "Стеван Стојановић Мокрањац" с циљем најаве наредних дешавања у Граду, као и у знак захвалности за досадашњу сарадњу.
Овом приликом градски менаџер је напоменуо да ова удружења и образовна установа организују низ занимљивих културних и едукативних садржаја током године.​Представници ових удружења најавили су наредне догађаје које организују -  сутра, 28. септембра, у Центру за културу Удружење "Породични круг" ће окупити младе истраживаче на популарној манифестацији "Ноћ музеја", Удружење "Мама М" за 26. октобар најављује панел за труднице у Центру за културу, док Удружење ликовних умјетника "Свети Лука" припрема изложбу посвећену стогодишњици завршетка Првог свјетског рата, која ће бити постављена 1. децембра у Галерији Центра за културу.
Удружење грађана "Мама М" бави се подршком трудницама и омладине, као и организацијом манифестација које су значајне за развој здравог и одговорног родитељства.
Европска "Ноћ истраживача" се у Бијељини одржава по пети пут за редом, а традиција је да се сваког последњег петка у септембру ова манифестација одржава широм Европе. Циљ "Ноћи истраживача" је да се на забаван начин представи научно-истраживачки рад образовних институција