Почело асфалтирање пута према скелском граничном прелазу Црњелово-Јамена


Градоначелник Бијељине Мићо Мићић обишао је данас са сарадницима радове на асфалтирању дијела локалног пута Л-5 од Доњег Црњелова према граничном прелазу према Јамена у Србији.
За асфалтирање пута према Јамени Градска управа је добила донацију од Савјета министара БиХ у износу од 350.000 конвертибилних марака, а биће издвојена и додатна средства из градског буџета за ове сврхе. Дужина дионице која се асфалтира је око 2.400 метара.
За разлику од неких, ми радимо и прије и послије изборне кампање. Добра сарадња са Савјетом министара допринијела је да реализујемо овај и не само овај пројекатОвдје је у плану да, поред асфалтирањаУправа за индиректно опорезивање обезбједи и снабдијевање електричном енергијом на граничном прелазу. Тиме би се створили одговарајући услови да овај прелаз, који се тренутно као алтернативни правацпостане међународни прелаз који би растеритеретио постојеће - појаснио је Мићић.
Начелник 
градског Одјељења за стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине Тоица Стојановић навео је да је овај пројекат наставак урбанизације Семберије.- Овај пут је веома значајан јер води ка Србији и велики број возила га може користити - истакао је Стојановић, додајући да ће уређење граничног прелаза бити од користи и за традиционалну манифестацију „Савска регата“, јер се на овом простору окупљају учесници.