Полицијска управа Бијељина - Брзом интервенцијом полиције пронађено лице које је оборило рекламне паное политичких странака


Полицијски службеници Полициjске управе Бијељина су у току идентификовали лице С.Ж. (1996) из Бијељине који је у ул. Вука Караџића у Бијељини, оборио и уништио паное политичких странака.
 
Наиме, радoм на терену, око 01,15 часова полицијски службеници су уочили да су рекламни панои политичких странака оборени, а изборни панои који су постављени у току ноћи у Улици Вука Караџића уништени.
 
Брзом интервенцијом полицијских службеника, идентификовано је лице иницијала С.Ж. које ће у складу са Законом о јавном реду и миру бити прекршајно санкционисано за извршени прекршај из члана 21. Уништавање јавних огласа и објава
 
Подсјећамо грађане, да неовлаштено цијепање, уклањање или оштећење јавних огласа, објава или предмета на други начин, а које постављају државни органи или органи јединица локалне самоуправе или изборне огласе истакнуте у складу са прописима, као и спријечавање истицања истих, је кажњиво по Закону о ЈРМ. Санкција је новчана казна од 300 КМ до 900 KM.
 
Полицијски службеници ове управе ће и у наредном периоду предузимати све мјере и радње, с циљем несметаног одвијања изборног процеса, те у складу са законом санкционисати сва лица која се не буду придржавала изборних правила.

Фото: Инфо Бијељина