Говедарица и Мићић отворили нове просторије странке


БИЈЕЉИНА - Лидер Српске демократске странке Вукота Говедарица данас је у Бијељини, заједно са предсједником Градског одбора СДС-а Мићом Мићићем, свечано отворио нове просторије странке у Улици Меше Селимовића.
 
Говедарица је изразио задовољство због отварања нових просторија странке у Бијељини баш на дан крсне славе града - Светог Пантелејмона и истакао да је бијељински одбор СДС-а успјешан јер га води Мићић, који успјешно води и град.

"Поносан сам када видим успјешне људе који одговорном политиком воде свој народ у локалним заједницама и заједно са народом граде све за шта их је народ бирао", рекао је Говедарица новинарима.Он је нагласио да је за СДС посебно значајан Градски одбор у Бијељини који је, како је навео, и више него побједнички, и додао да заједно са народом иде у побједу на предстојећим општим изборима.
Говедарица је честитао крсну славу грађанима Бијељине, градоначелнику и Градској управи.

Мићић је истакао да ће се у новим просторијама, које су у власништву СДС-а, окупљати млади људи, али и сви грађани који желе да се упознају о програму ове странке.

"Задовољство ми је јер смо данас са нашим предсједником и великим бројем младих отворили канцеларију наше странке", истакао је Мићић.